Meny Stäng

Arrangemang

Fisketurer till fladenområdet – under sommaren turer antingen 5 timmars eller 8 timmars. Ring för info och platsbokning!

Företagsabonnemang
Personalvård eller representation. Vi kan tillsammans med er anordna fisketur eller utflykt inomskärs. Ni kan själva ha med er mat och dryck, eller så ombesörjer vi gärna detta i form av någon enklare måltid. Ombord finns alltid varmkorv, kaffe, dricka och öl. Lerduveskytte från båten anordnas om önskemål finns, säg i så fall till om detta när du bokar. Redskap finns att hyra ombord. Övriga önskemål gällande andra arrangemang tider etc tala med bokningen.

Fiskeklubbar – abonnemang
Abonnera M/S Tärnö för fisketurer, klubbtävlingar. Klubben kan själv bestämma på vilket sätt ni vill fiska mete, pilk etc. Diskutera era önskemål med skepparen.

Skolor/fritidsgårdar – abonnemang
Att få komma ut på en fisketur till Fladen på friluftsdagen alternativt lovdagen är en upplevelse. Fiskeredskap finns att hyra ombord.

 

Ja, som du förstår så finns det mycket som man kan göra med en fiskebåt förutom att fiska. Varför inte anordna ett mingelparty, vigselakt ombord…

Välkommen med dina idéer och förslag!